Станом на 31 серпня 2024 року діти з України, які перебувають на території Польщі і яким виповнилося щонайменше 7 років, зобов'язані відвідувати школу. Нижче ми зібрали теми та важливу інформацію, пов'язану з освітою в Польщі, яка може бути корисною для батьків:

  • Як записати дитину до початкової школи, необхідні документи, поради та практичну інформацію можна знайти ТУТ.
  • Батьки дітей-іноземців можуть подати заяву на отримання міжкультурного асистента або асистента вчителя для своєї дитини. Зразок документа, який потрібно заповнити та подати до школи, ви знайдете ТУТ
  • Посібник для батьків дітей, які йдуть до школи в Польщі – «Універсальний вітальний пакет» можна знайти ТУТ
  • путівник «Все, що потрібно знати про шкільну освіту в Польщі» – можна знайти ТУТ

Семінари для батьків українською та російською мовами:

Батьки можуть скористатися безкоштовними групами підтримки (групи фінансуються УВКБ ООН, тому відвідування зустрічей безкоштовне):

Ознайомтеся з найбільш поширеними запитаннями про освіту в польських школах, зібраними Міністерством національної освіти. Запитання та відповіді можна знайти нижче:

FAQ UA

Будьте в курсі подій! Підпишіться на нашу розсилку зараз!
Ми заохочуємо вас залишатися з нами на зв’язку і підписатися на нашу розсилку. Це дозволить вам бути в курсі останніх новин, анонсів подій та інших важливих оновлень. Ми запрошуємо вас приєднатися до нашої спільноти, щоб не пропустити жодного майбутнього розвитку та можливостей для зустрічей.