Pomagamy cudzoziemcom w Polsce
fb yt instagram
language

Рецепт гарного спілкування за столом

Рецепт гарного спілкування за столом

Зробіть собі або близькій людині красивий та етичний подарунок! Постер Марини Силякової відкриває нашу різдвяну серію "Рецепт гарного спілкування за столом". Окрім того, що він прикрасить ваш інтер'єр, його придбання підтримає діяльність нашого фонду!

Постер можна придбати ТУТ
Заохочуємо вас придбати цю прекрасну роботу, а потім надіслати нам фото плакату у вашому просторі - ми створимо арт-галерею, сповнену добра.

Детальний опис:Постер виконаний у техніці цифрового колажу. Розмір 40х50 см. Кольори можуть відрізнятися в залежності від налаштувань монітора. Постери надсилаються в тубусі. Постери продаються без рамок. Автор постера - Марина Сілякова.

Більше про творчість Марини ТУТ

Крім того, ми підготували рецепти смачних страв, які ви можете приготувати разом зі своїми близькими. Це збірка рецептів від людей, з якими ми працюємо. Ви знайдете там, серед іншого Різдвяний болівійський гуляш від Хосе, солодкі хрусткі кульки з Колумбії від Йохани з Колумбії та азербайджанські голубці з начинкою від Огтайї.Рецепти з графікою Марини Сілякової можна завантажити нижче. Вони доступні польською, англійською та українською мовами.

Рецепт
Powrót do listy
© 2019 by Polskie Forum Migracyjne. Realizacja 3W Serwisy Informacyjne